Концерти
1oflads
Коледен купон 2012 ПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

koleden_konzert_2012Вокалистът на Hell Detonation, Алекс Андонов, грабна китарата на Коледния концерт на Рок Академия – Дупница. Препълнената зала с фенове на младите ни рокаджии аплодира новия ритъм китарист на най-старата свиреща група в рок училището ни. Алекс успя да впечатли публиката и с уменията си на ритъм китарата след интензивна репетиционна програма през последните два  месеца. Заедно с барабаниста Велислав Казаков и соло китариста Георги Алексов, той представи 3 авторски песни и един кавър.

В Коледния концерт на Рок Академията  отново се включиха приятелите ни от софийската Impade, които промотираха дебютния си албум Hope Denied. С изпълнението си в Дупница те приключиха националното турне за представяне на проекта си. Две от песните в тавата вече са част от рок класациите на България.

След всички успехи тази година, буквално часове преди концерта, момчетата на Voltage сглобиха 2 нови авторски песни, които добавиха към заряда си за публиката в залата на Младежкия дом.

„Страхотното и този път бе, че момчетата от всички групи си помагаха, викаха се на сцената и направиха пак незабравимо Коледно шоу” – коментира ръководителят  й, Николина Николова.

Концертът на 15 декември 2012 завърши с изпълнения на най-новата ни група – Fire Disaster и продължи над  два часа и половина – като за преди края на светаWink

 
1oflads
ДУПНИЦА РОК ФЕСТ 2012ПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

DUPNITSA_ROCK_FEST_2012За пета поредна година, в рамките на Майски празници на културата в град Дупница, се проведе "Дупница Рок Фест - 2012".  Организатори  на събитието бяха Рок Академия - Дупница и Община Дупница. В нощта преди Празника на буквите, изпълненията на софийската Impade и бандите на Рок Академия  -Дупница:  Acerbic Crysis, Hell Detonation, Fire Disaster и Voltage взривиха залата в Младежкия дом. Видео, което обобщва по-голяма част от изпълненията им, можете да видите на страниците на групите тук.
Теди Малашевска, една от талантливите ни сътруднички, направи видео за събитието: "Опитах се да представя най-добрите моменти от концерта. Публиката да види, че момчетата ни имат какво да покажат, че са наистина талантливи и влагат много в това, което правят. Разбира се, обърнах специално внимание и на приятелите ни от софийската Impade, защото те са нещо ново за сцената на Дупнишката Рок Академия".
Настанете се по-удобно пред компютъра си и вижте какво ще ви покаже Теди: 

 
1oflads
Voltage на 1 година ПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

Voltage направи 1 година. Нашите момчета вече имат втора награда от Коко Рок Фест през 2011, над 11 авторски песни и множество участия. Лятото на 2012  искат да правят и албум - имат достатъчно парчета.... Да се похвалят с него на втория си рожден ден! И освен него - с нови награди от рок фестивали, продуцентски договор, големи международни сцениSmile И поздравите на техните приятели от групите на Рок Академия - Дупница:

 

 
1oflads
Коледен концерт на Рок Академия - Дупница 2011ПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

Невероятен купон. Тези думи описват най-точно Коледния концерт на Рок Академията тази година. Концертната зала на Академията бе препълнена от млади и не толкова млади фенове на тежкия рок на 17 декември 2011. Публиката бе, меко казано, наелектризирана от  Fire Disaster, Savage, Acerbic Crysis, Hell Detonation и Voltage. Тук можете да видите една малка извадка от концерта. Целите изпълнения на групите участници са включени в техните секции на този сайт. Прощавайте за качеството на видеото, но камерите не бяха във възторг, че трябва само да снимат, вместо да опънат по жица или да покуфеятCool 

 
1oflads
Ноемврийският концерт на Рок Академия-ДупницаПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

CONCERT_NOVEMBERFire Disaster, Aserbic Crysis, Hell Detonation и Voltage отново препълниха концертната зала на Рок Академия - Дупница на 5 ноември 2011 година. Инициативата за концерта дойде от момчетата във Voltage. Всички 80 места в залата бяха заети, а много бяха и правостоящите млади почитатели на тежкия рок. Всяка една от групите представи и нови, и класически свои авторски парчета или кавъри. Концертът продължи повече от 3 часа с бурните овации на публиката. Тук можете да видите и четирите групи с по едно тяхно изпълнение: 

 


Страница 1 от 4

Сподели

Профили на 1oflads

Youtubvbox7soundcloud

Случайна снимка

Обяви

УРОЦИ ПО КИТАРА И БАРАБАНИ

за запитвания и записване тук