1oflads
Победителите ПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

Песента Slippin’ на пловдивската банда Paranormal спечели Наградата за млади автори на музика на международния конкурс за авторска песен на младежка рок или поп група - Rock’n Pop the Borders. Това стана след гласуване на журито на финалния концерт, провел се в Дупница на 9 август 2014 година. Както знаете, наградата за победителя ще бъде професионален видеоклип. Екипът, който ще реализира видеото, обещава той да бъде абсолютна изненада за публиката.

Концертът “Награда за млади автори на музика Rock’n Pop the Borders” бе финалният етап в състезанието между 25 групи от България и Македония, което проследихте на страниците на нашия сайт. Той е част от едноименния проект, подкрепен от Европейския съюз посредством Програмата за трансгранично сътрудничество България – Македония. 

Второто място бе присъдено на песента Losing Control  на After Midnight. Наградата е професионален звукозапис за това парче. 

Третата награда от надпреварата за младежка авторска рок песен на група бе присъдена от журито на песента Лоша навика на скопската група Problem Solved. Медийният партньор на Rock’n Pop the Borders  - Телевизия “Запад” – осигури безжичен микрофон на групата.

Кметът на Община Дупница си хареса кумановската група TV Rage, и песента й In between the time, които получиха като награда от негово име комплект стойки за китари, палки и вокален микрофон. 

Love Lies Bleeding (Amaranth) на As Orchids Wither спечели аплодисментите на Ротари Клуб – Дупница. Организацията предостави 150 лева на фаворитите си като награда за тяхното представяне и енергия. 

Журито на конкурса бе в състав – председател Анелия Дошева (продуцент), Симеон Иванов – Канго (музикант, продуцент), Славчо Николов (китарист, композитор) и Сашко Костов (композитор, музикант). Водещ на купона бе Йоанна Драгнева, българският финалист на Евровизия 2008.

Предстои промоционален концерт на финалистите от конкурса за младежка авторска песен Rock’n Pop the Borders в Куманово, Република Македония, който ще се проведе на 7 септември 2014 от 21.00 часа на централния градски площад. 

 

Сподели

Профили на 1oflads

Youtubvbox7soundcloud

Случайна снимка

Обяви

УРОЦИ ПО КИТАРА И БАРАБАНИ

за запитвания и записване тук